Digitaalinen turvapuhelin Novo

Digitaalinen turvapuhelin Novo

Digitaalinen turvapuhelin Novo


  • on erittäin toimintavarma, akkuvarmistettu ja siinä on useita käyttäjän turvallisuutta lisääviä tekijöitä kuten “sydämenlyönti”-toiminto, eli laite testaa puolen tunnin välein kuntoaan ja toimivuutta päivittäen automaattisesti itsensä palvelimelta.
  • Hälytinpainike on vesi- ja pölytiivis (IP67-luokka), eli painike voi olla mukana myös suihkussa tai saunassa. Rannekkeen kantama on max. yli 100 m ja pariston kesto 5 vuotta.
  • Digitaalisen turvapuhelimen ja lisälaitteiden välinen taajuus on EU:n määrittelemä sosiaalisten hälytysten taajuus 869,2 Mhz, joka on häiriövapaa ja suojattu. Vastaanotin luokitellaan kategoriaan yksi, joka on korkein standardi turvahälytyksille.
  • Saatavilla on myös lukuisia lisälaitteita kuten savuhälytin, ovihälytin, liiketunnistin, vuodevahti tai kaatumishälytin

Luotettava

  • Digitaalinen turvapuhelin ottaa yhteyden sen matkapuhelinoperaattorin verkkoon joka on alueella vahvin. Eli laite käyttää operaattorista riippumatonta Roaming SIM-korttia.
  • Digitaalinen tiedonsiirto on nopeaa ja varmaa. Digitaalinen turvapuhelin kommunikoi digitaalisen verkon kautta ja se välittää hälytystiedon Pohjoismaista SCAIP-protokollaa käyttäen. Näin vältytään analogisen yhteyden aiheuttamilta ongelmilta.
  • Digitaalisuudessa yhdistyvät helppous, toimintavarmuus sekä turvallisuus. Pohjoismaissa digitaaliset turvapuhelimet ovatkin syrjäyttäneet perinteiset  gsm-turvapuhelimet.

Etäohjelmointi ja helppo asennus

Digitaalisen turvapuhelimen asennus on tehty helpoksi ja näin hoitajien aika vapautuu hoitotyöhön. Digitaalisen turvapuhelimen kaikki perusasetukset on mahdollista määritellä etänä, esimerkiksi ovihälyttimen ajastusmuutokset.